Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав яскраві фото, на яких позує зі своєю коханою дружиною Ліліаною. Схоже, парочка відправилася погуляти у Львів, де влаштувала гарячу фотосесію прямо на вулицях міста.

Як видно, на прогулянку парочка вийшла у веселому настрої і у цікавих костюмах. Влад з'явився перед камерою у коротких смугастих шортах і гірчичною футболці-поло, а Ліліана – в спокусливому чорному платті майже до п'ят, і обидва в модних білих кросівках. Закохані насолоджуються товариством одне одного, обіймаються та еротично позують фотографу. У подпсии до публікації хореограф коротко написав: "КОХАННЯ ❤️ @liliya_yama ❤️ photo @nadiasobchuk". Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з дружиною засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким сукню.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.