Переможець пісенного конкурсу "Євробачення" Кончіта Вурст надзвичайно активний на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, на якій він не лише виставляє фотографії, але й робить публічні розмови зі знаменитостями. Так, остання серія знімків просто звалила з ніг фанів.

Читайте Знай в Google News!

Однією з останніх фотографій співака є фото у вишуканому чорному боді зі стилізованим мереживом на грудях. На одне плече у нього накинута хутряна шубка, а на ногах червоні спокусливі ботфорти.

На наступному фото Кончіта вже у образі брутального чоловіка, який лежить на дивані, розкинувши ноги. На чоловіку джинси з ременем і майка, яка не ховає сосків.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ще один знімок і Кончіта залишилась у одній нижній білизні - чорні трусики тісно обтягнули його принади, чорний бюстгальтер з мереживом і та сама шубка на плечах.

"Ух, чудово 😍 чудові фотографії 💖 поздоровлення 😘 ", - йде мова в одному з коментарів до знімка.

Кончіта Вурст - австрійська зірка, яка своєю творчістю і публічністю хоче звернути увагу громадськості до світу людей, які не вписуються у бінарний світ. Так, Кончіта Вурст - лише образ Томаса Нойвирта, проте сам співак доволі активно своєю зовнішністю, рекомендаціями, піснями, образами вказує на те, що не існує правильного розуміння краси, жіночності чи норм - усе це частина соціальних правил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.