Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дівчина розповіла у інтерв’ю ведучій реаліті "У кого більше?" Анні Олицькій про стосунки з дуже заможним українським бізнесменом.

Були у житті дівчини й інші партнери, історії про яких Раміна не часто розголошувала. До прикладу, в інтерв’ю блогерка зізналася, що зустрічалася з українським олігархом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це було перед проектом "Холостяк", – каже Раміна. – Я на той момент була в модельному агентстві. І одна дівчина звідти запропонувала познайомити мене зі своїм другом-олігархом. Розповіла, що він давно шукає собі дівчину, але через постійну зайнятість не може знайти".

Чоловіку на той момент було близько 36 років, і він часто пропонував Раміні гроші на подарунки та мандрівки.

"За весь час стосунків могла попросити дуже багато грошей, але я соромилася, – поділилася YouTube-блогерка. – Запитувала в мами, наскільки зручно просити в нього дві тисячі гривень на сумочку. Хоча сумки у нього можна було замовляти набагато дорожчі".

Найдорожчий подарунок, який зробив український олігарх Раміні, був автомобіль. Його чоловік презентував з нагоди дня народження дівчини.

"Він запитав, яку машину я б хотіла, – пригадує дівчина. – Ні, щоби попросити Mercedes чи Toyota. Я відповіла – Nissan Juke (сміється). І то він не купив, а доложив мені грошей. Я продала своє попереднє авто, і певна сума у мене вже була".

І все б в цій історії було прекрасно, якби бізнесмен не був одруженим. Хоча на момент стосунків, запевняє Раміна, вона про це і не підозрювала. Пара не переховувалася і оточуючі бачили, як вони
проводять разом час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.