Донька Арнольда Шварценеггера Кетрін у свої 31 вперше стала мамою, стать дитини наразі знаходиться у таємниці. Її чоловік, Кріс Пратт, з яким вони вже близько двох років разом, виховує сина Джека від першого шлюбу. Зіркова любов зародилась у 2018 році, а вже в 2019 році пара одружилась у колі найближчих родичів і друзів.

Інформацію підтвердив рідний брат Кетрін, коли журналісти прямо запитали його про збільшення родини. Про це повідомляє USA Today.

Загалом плітки про вагітність доньки Термінатора почали циркулювати ще в березні, зіркова пара жодним чином не коментувала їх. Незважаючи на таку закритість щодо сімейного життя, усі фанати “Зіркового Лорда” з “Вартових галактики” і Енді з “Парків і зон відпочинку” знають наскільки ніжно і трепетно ставиться Пратт до своєї дружини і їхніх взаємовідносин.

Немовля стало першим онуком Арнольда Шварценеггера, хоча він має четверо дорослих дітей від офіційного шлюбу і одну дитину від домашньої робітниці. Саме через цю дитину народжену за межами шлюбу до того щаслива пара Шварценеггера з його дружиною розпалась.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Брат Шварценеггера загинув - в мережі показали рідкісне фото Арнольда з рідним Майнхардом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Арнольд Шварценеггер виклав в Instagram цікаве відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.

Також Знай.ua писав, Шварценеггер подарував Греті Тунберг новеньку "Tesla".