Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим проектом, яким інтригував досить довгий час - Володимир став ведучим шоу "Ало, мам, я роблю бізнес", перший випуск якого запланований на 9 вересня. Так, артист подорожував по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни.

Алло, мам! Я роблю бізнес! ⠀ Для всіх, хто скучив! Новий проект! ⠀ Розповім вам все про найцікавіші українські стартапи і заодно догляну яким би бізнесом мені зайнятися. Так, щоб і мама задоволена і мені добре. ⠀ Перша серія-9 вересня🔥 Чекаю вас всіх на моєму YouTube каналі!

Фолловери залишилися в захваті: "я то думаю, куди прозорий Гонщик пропав)"," Цікава ідея! З нетерпінням чекаємо 😊", " Оо, буде щось💪 🏻", "цікаво цікаво)", "обожнюю все, що ви робите! А як співаєте, то взагалі!!!!💖 💖 💖 💖 💖 ", "ООО, нарешті щось круте і нестандартне з'явиться на Ютубі👍", " як круто! Дуже актуально і сподіваюся просякнуте фірмовим гумором)", " клас! Супер цікава тема! Вже чекаю!", "Вау, ідея 🔥 🔥 ждемс".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.