Instagram Facebook-популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, порадувавши численних шанувальників несподіваними новинами - виявляється, красуня візьме участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками", прийнявши челендж від шоумена і актора Арама Арзуманяна. Так, артистка зазначила, що вона замикає набір учасників, стоячи в розкішній бальній сукні, проте ім'я свого партнера по проекту поки залишила в таємниці.

До слова, вже відомі всі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут.

Друзі, я приймаю #танціззіркамиchallenge від Арама Арзуманяна @aram_dad . Та завершую челендж! Зустрінемося на паркеті.🤍

Фолловери залишилися в захваті: "клас🔥 🔥 🔥", " я за вас♥️", "Супер.Удачі вам🌹 🌹 👏", " Олічка, буду за вас вболівати! Супер🔥", " Красуня! Це крутіше ніж Винник! Оля, ваша участь у танцях-це несподівано! Але дуже цікаво!👍👍👍", "Як круто 👏❤️ нехай вдача буде на Вашому боці", "Круто 👍🏻 Бажаю перемоги 😊", "Вау 💖💖💖", "Буду вболівати за вас💘".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал " Знай.ІА " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ІА " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".