Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне відео, похвалившись розкішними кущами своїх улюблених рослин - гортензій, які розмістилися уздовж їх з Примадонною саду в замку села Грязь. Так, артист зізнався, що просто обожнює гортензії, і навіть назвав сорт, який подобається йому найбільше - деревоподібна, адже вона ближче до дикого цвітіння і восени ніжно рожевіє. Пізніше Максим зізнався, що "творчість" на ролику належить не тільки садівнику, а й коханій дружині.

Чи Любите ви гортензію, як люблю її я? 😍

Фоловери залишилися в захваті: "Я в захваті не від гортензії, а від вас як від людини, тата, садівника, мистецтвознавця і тд список просто можна продовжувати нескінченно. Все це я дізналася підписавшись на вас-тут ви відкриваєтеся новими гранями - талановита людина - талановита у всьому 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 аплодую стоячи, честь і хвала , побільше б таких людей і світ би став прекрасніше", "у вас коли-небудь що-небудь не цвіте? Впевнена, що і в грудні щось зацвіте😂яка-небудь квіточка Аленька🌹", " шикарна! Але по осені необхідно суцвіття обрізати️️", " я одна п'ялюся на замок?", "Яка краса! Скільки років вашій гортензії ? Така велика 😳", "не знаю як ви, але знаю точно, як сильно її любить Алла Борисівна🤗 😉".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.