Днями у самісінькому центрі столиці України, на Хрещатику, відбулись зйомки пісні Вєрки Сердючки. Це не незалежна робота виконавиці, а частина великого проєкту, який готує телеканал “Україна” до святкування Дня Незалежності України 24 серпня. Саме в межах підготовки до концерту Сердючка і весь її оркестр вийшли на Хрещатик танцювати і співати.

Про це йде мова у повідомленні пресслужби телеканалу "Україна".

Навколо артистів зібралось багато людей, адже Сердючку люблять всі. Крім того, артисти пригощали людей ігристим, танцювали з ними і купались у фонтанах. Загальний настрій веселощів і легкості перервала Сердючка, яка зробила зауваження своїй мамі. Ні, мама не була занадто розкута у заграванні з артистами балету чи глядачами, вона була без маски. Саме за це її насварила донька, нагадавши, що жінка у зоні ризику, а тому потрібно завжди носити маску.

Фото телеканал Україна
Фото телеканал Україна

Телеканал “Україна” готує святкову телемандрівку Україною. Виконавці співатимуть пісні у різних містах і місцинах України. Постановник цього концерту - Олена Коляденко. Відомо, що заспівають такі мастодонти сцени як Тіна Кароль, Павло Зібров, Время и Стекло та багато інших.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше Вєрка Сердючка побешкетувала у фонтані на Хрещатику, всім - шампанського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сердючка одним фото показала весь біль киян: "Тримайся".

Також Знай.ua писав, що мама Сердючки спокусила відомого ведучого на весіллі Потапа і Каменських.