Молода українська співачка Злата Огневич відома тим, що брала участь у національному відборі конкурсу "Євробачення" в 2010 і 2011 роках. У 2013 все ж представила Україну на "Євробачення" в Мальме з піснею "Gravity". Тоді вона посіла третє місце, набравши 214 балів. Була депутатом Верховної Ради України з 2014 по 2015 рік від Радикальної партії Олега Ляшка.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті, в якому Огневич часто ділиться публікаціями, опублікувала відео з жаркими танцями під свою ж пісню "Богиня". Перед користувачами українська співачка постає в коротких блакитних шортах і підвернутій футболці з написом "моє тіло — моя справа" з приспіву пісні. У коментарях зібралися в основному чоловіки, які приділяють увагу її фігурі. "Красуня, що тут ще скажеш", "Супер", - пишуть вони під публікацією.

На неї місяць тому був опублікований кліп, знятий режисером Тарасом Голубковим. Головна ідея відео полягала в тому, щоб залишатися в гармонії з самим собою, незважаючи на вік, структуру або гендерну ідентичність.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, власний бізнес з нуля, - чоловік Дорофєєвої Дантес покаже кращі стартапи України. Нещодавно знаменитість поділився новим проектом, яким інтригував досить довгий час - Володимир став ведучим шоу "Ало, мам, я роблю бізнес", Перший випуск якого запланований на 9 вересня.

Як повідомляв "Знай.ua", Вєрка Сердючка накинулася з лайками на маму посеред Хрещатика: "Ганьба!"

Знай.ua писав, що Сергій Жуков з "Руки вверх" "опинився" в епіцентрі протестів у Білорусі: "досить мовчати і терпіти".