Український співак і сонграйтер Артем Пивоваров наприкінці липня подарував шанувальникам незабутній "Земний" концерт в режимі online. Він влаштував справжній музичний екшн біля оранжереї на ВДНГ у Києві. Його виступ транслювався в соціальних мережах, а також на міжнародній мережі музичних телеканалів MusicBox. Хто пропустив, можуть подивитися шоу на YouTube.

У понеділок, 10 серпня, Артем поділився в соцмережі радісною новиною про те, що його трек "Дежавю" українською мовою прозвучав на хвилях австралійського радіо JOY в шоу "babble POP!". Це перший сингл артиста, який звучав на радіо Мельбурна в Австралії.

Як розповів Пивоваров Знай.uа, в Австралії він ще жодного разу не був, але музика не знає кордонів, і йому приємно, що навіть на такому далекому континенті слухають його пісні.

"Я не був в Австралії, але дуже хочу там побувати. Коли був кілька разів на Балі, у мене була прекрасна можливість відправитися в Австралію, тому що від Балі туди рукою подати, але, на жаль, не вдавалося так запланувати поїздку, щоб встигнути повернутися до початку роботи над новим альбомом і до гастролей", - зізнався співак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Артем Пивоваров, фото з архіву артиста
Артем Пивоваров, фото з архіву артиста

Австралійські ведучі представили Пивоварова як відомого українського артиста, сонграйтера і саундпродюсера. А в кінці випуску вони відзначили про його музику:"Yeah, that's better, than ukrainian".

Австралія для Артема завжди асоціювалася з кенгуру, яких він обожнює з дитинства, з серфінгом і крутими бійцями у змішаних єдиноборствах. За його словами, він переглянув безліч передач про кенгуру на Animal Planet або National Geographic.

Якраз на цей рік у Пивоварова були заплановані концерти по Європі.

"Через карантин ми були змушені перенести на невизначений термін наш тур по Європі на підтримку нашого останнього альбому "Земний". Для нас також було великим потрясінням скасування концертів і перенесення туру по Україні у зв'язку з карантином", - поділився співак.

Артем Пивоваров, фото з архіву артиста
Артем Пивоваров, фото з архіву артиста

Пивоваров впевнений, що географія музики безмежна.

"Тому що, якщо брати фідбек по онлайн-концерту, який ми проводили на ВДНГ на підтримку всіх концертів, що не відбулися, і транслювали у нас на YouTube-каналі, музичному каналі MusicBox і Megogo Live, показав, що наші "стихійні" знаходяться по всьому світу, і в тому числі в Австралії. Безумовно, приємно усвідомлювати те, що частина наших слухачів це не тільки люди з нашої діаспори, а й німці, і американці, і угорці, і австралійці в тому числі, які залишають нам приємні коментарі і пишуть листи", - додав він.

Артем Пивоваров, фото з архіву артиста
Артем Пивоваров, фото з архіву артиста

Раніше повідомлялося, що Артем Пивоваров розповів, чи вірить у прикмети і забобони.

Також Знай.uа писав, що засновник групи "Гриби" Юрій Бардаш одружився вдруге.