Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про термін стійкості. У своєму Instagram Марія виклала допис і фото у модній білій сорочці, приспущеній з одного плеча і джинсах завищеною талією.

Читайте Знай в Google News!

Єфросиніна // www.instagram.com/mashaefrosinina/
Єфросиніна // www.instagram.com/mashaefrosinina/

А у підписі до публікації провела цілу лекцію і розкрила все, про що думає кожна українська жінка, але не наважується про це говорити, зокрема про терпіння, адже кожна ситуація у відносинах, в роботі, в дружбі, в діалозі з собою - має якусь межу.

"У відносинах, в роботі, в дружбі, в діалозі з собою ...завжди настає момент, коли гудзик ось-ось лопне ...Це нормально - у всього свій термін стійкості) Головне, не дати їй відлетіти і закотитися в глухий кут, щоб загубитися назавжди..", - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Єфросиніна написала допис про стандарти, за якими живуть мільйони українок. І закликала ламати стереотипи і змінюватись, адже зміни - це завжди круто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Єфросиніна розповіла про муки довжиною в півроку, ліки знайшлися не скоро: "Діє, як укол дофаміну".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Єфросиніна показала те, про що боїться вголос говорити кожна жінка: "Лоскочіть вашу..."

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.