Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне архівне відео з відпочинку в Одеській області, де насолоджувалася спекотним літнім сонечком в кінці липня. Так, артистка позувала лише в облягаючому чорному платті з глибоким декольте і розрізом на нозі, а також босоніжках на підборах, порадувавши шанувальників не тільки стрункою фігурою, але і музичною новинкою.

Аліна зізналася, що пісня, яка стала саундтреком до коротенького ролика - її нове дітище під назвою "Сдалась". Примітно, що пісня пролежала рік і повинна була вийти слідом за хітом "Непобедима", але Аліні такі дії здалися нелогічними.

хочеться на мить повернутися туди...🌊❤️ І може навіть вийде, коли настане дорогоцінний вихідний...а поки продовжуємо працювати😝 P. S. пісня, яка звучить на тлі, лежить вже більше року, хотіла випустити її після #непобедима...але вона називається # сдалась (такі 90ті) 😅 😂 вийшло б не логічно, і тепер все ніяк не дійде черга до неї... випускати?)))

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою " таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.