Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи у футболці чорного кольору і стильних сонцезахисних окулярах, тримаючи в руках незвичайні "аксесуари". Так, артист приклав до голови два язики полум'я, зроблених з картону, пожартувавши, що таке буває, якщо додуматися засунути петарди у вуха.

Не суньте пітарди в вуха... )))

Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "Юра, у тебе тааакі красиві вуха...прям вогонь!😃 😂 ", "Юрчик Ти Красувала!😎 ", "Ох Юрчик Юрчик", " Не будемо, послухаємо ВАС👍", "це дуже корисна порада😂", "Палаюча людина🔥 😂 😂", " нічого собі ... Юрчику, це хто тобі так вуха відтягнув😂 😂 😂 😂"," класно👍", "Юрій ви як завжди шось як відчите хоч стій хоч падай", " 😂 😂 😂 найпозитивніший актор))))👍", " а до носа можна???)))".

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив кумедне фото, позуючи в перервах між зйомками свіжого сезону такого улюбленого українцями гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою", де незмінно грає роль головного героя - харизматичного Юрчика.

Так, артист залишився у фірмовій білосніжній вишиванці, розшитій червоними нитками, а також приміряв несподіваний аксесуар - сонцезахисні окуляри культового бренду в золотистій оправі. При цьому Юрій пожартував за допомогою хештегів, що виглядає, наче "пацан".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше