Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила пікантну серію кадрів, рекламуючи культовий бренд спортивного одягу та взуття Adidas. Так, артистка позувала на тлі моря в бікіні ніжно-рожевого кольору, засвітивши розкішні форми і грайливо висовуючи язик, тримаючи в руках пару улюблених кросівок. Також Мішель запропонувала всім бажаючим взяти участь у розіграші на її сторінці.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "вагітна?🙌", "Було б прикольно, якщо б на кросах був твій автограф❤", "Руки на стіл, я все бачу", "💪Спортивна форма тіла 🔥🔥👍", "😍😍😍мілашка😍😍", "Краща🤧❤", "Красуняя😻", "Айй, красоточка яка 😍 Мішель, Мішель... Як же ви прекрасні ❤️🤗", "Принцеса 😘більше слів немає", " ааііій⚡️ ⚡ ⚡ morenita bonita! 🤗 ♥ ️ ", "Красуня","блін, найкраща💗".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Мішель Андраде виставила яскраву серію селфі, позуючи в довгому шовковому платті салатового кольору з глибоким декольте і розрізом на нозі. Так, артистка доповнила жіночний образ яскравим макіяжем, розповівши, як вони з подругою, донькою Ірини Горової Наташею вирішили урізноманітнити своє літо поїздкою до Одеси. Красуня зізналася, що дівчата вирушили туди не просто так, а всього на один день, на захід з нагоди відриття СПА-салону, куди і були запрошені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.