Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість потішила аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка вже встигла видати нового партнера - ним став Дмитро Дікусар.

Так, красуня виставила трепетне, навіть романтичне фото з Дмитром, грайливо посміхаючись на камеру, поки танцюрист вкусив її за солом'яний капелюшок. Слава пошуткувала, що почала закохуватися...в танці, а ще поцікавилася, який перший танець численні шанувальники чекають від їх пари.

починаю закохуватися... В танці😂 Який перший танець чекаєте від нашої пари?

Фолловери не пройшли повз: "не зрозумію, Дмитро гризе капелюшок?😂 👍 ", "Схоже на весілля після проекту. Ви один одному підходите. Як дві краплі води👌 💐", " у всіх танцях ти будеш🔥 🔥 🔥 🔥 🔥"," кльова фотка", " красиве фото.", "Будь-який танець буде🔥 🔥 🔥","У вас знову довге волосся".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, вже відомі всі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.