Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче романтичне відео, на якому з'явилася в компанії нового партнера по "Танцях з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати вже в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол.

Чорно-білий ролик, знятий на красивому пляжі, починається з того, що Слава і Дмитро стоять в обнімку і накриті шматком шовку, ніби скульптури. Далі вітер знімає тонку тканину і стає видно, що було під нею приховано. Парочка ніжно дивиться один на одного, співачка в тонкому плаття притиснулася до партнера всім тілом, і вони ніби ось-ось зіллються в поцілунку. У підписі до публікації Камінська загадково написала: "Час мого життя". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.