Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний пікантний кадр, на якому займалася дайвінгом лише в міні-бікіні, відправившись розглядати найкрасивіших мешканців блакитної води. Так, артистка засвітила струнке тіло і розкішні сідниці, над якими старанно працює в спортзалі.

Варто відзначити, що зараз Настя і її чоловік Потап знаходяться в Києві, і нещодавно в їхній родині сталася радісна подія - поповнення від їх собачки породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі.

Beauty that takes my breath away 💙 (Краса, яка перехоплює подих)

Фолловери залишилися в захваті: "а личко ПОКАЖИ, НАСТЮША!! 💕 ", "Русалка-Каменських 😇😁😍- 🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋", "заворожує🔥 🔥 🔥", " справжня Русалочка, красуня😍"," дуже красиво"," риби мабуть в шоці від такої краси","Настя Ти просто бомба ракета❤️👏".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила трепетне відео, порадувавши шанувальників неймовірною новиною - виявляється, їх з Потапом білосніжна собачка Мімі породи бішон-фрізе вперше стала мамою. Так, артистка показала, як турботлива дівчинка годує чотирьох новонароджених крихіток молоком, не стримуючи радісних емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.