Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19 вирушила закордон, відвідавши спекотну Грецію і зупинившись в розкішному готелі з басейном, видом на блакитне море і гори. Так, артистка вирушила на вечірню прогулянку, перечекавши спеку і примірявши жіночне вбрання: довге лляне плаття пісочного кольору з глибоким декольте і незвичайні босоніжки на підборах.

життя вчить нас терпінню і терпимості. Бути собою! Бачити дорогу попереду! А ви довіряєте Всесвіту?

Фолловери не пройшли повз: "неймовірно красива🤤 🤤 🤤 🤤 🤤", " ви така красива😍", " Красуня 🔥🔥😍😍😍❤️", "така красива і ніжна😻 😻", "така красива і відпочила😍"," красуня яка 😍 😍 😍 прекрасного вам відпочинку кароліночка❤️😘 💋", " щодо Всесвіту не впевнений, але Каро-Божественна!", "Неймовірна красуня😍 очі горять від щастя і любові❤️".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак виставила в Сторіс досить провокаційні кадри, знявши ролик, де позує в міні-бікіні, чорній кепці і без краплі макіяжу на обличчі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.