Мер'єм Узерлі-європейська і турецька актриса, яка прославилася виконанням головної ролі в рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Тепер в актрисі складно дізнатися горду Хюррем-султан-вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла.

Читайте Знай в Google News!

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає вельми молодо і стильно. А нещодавно актриса показала досить зухвалі знімки з нової чорно-білої фотосесії, на яких з'явилася в спокусливому образі і незвичайної локації. Як видно Зоряна красуня відображена, за цікавою шторкою, через яку кокетливо визирає. Перед камерою вона з'явилася в стильній чорній сукні в білий горох, її волосся недбало укладені, а на обличчі яскравий макіяж і губки бантиком. Фанати в захваті від нових фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації, багато відзначили, що на цих знімках вона сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.