Мікеле Морроне-відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію в своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Мікеле виклав в мережу спекотне фото, на якому позує в цікавій локації – за його спиною видно якесь поле або навіть пустелю. Красунчик з'явився перед камерою в сексапільному образі - на ньому немає одягу, тільки рушник на поясі, а рельєфне тіло ніби вологе. Актор не дивиться в камеру, він тримає в руках, мабуть, чашечку кави і направив свій погляд кудись вдалину. У підписі до кадру Морроне написав:"Reset". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.