Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав фотоколаж, на якому можна побачити його фотографію і Наталії Могилевської, з якою він колись дійшов до фіналу шоу "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Видно, що Влад і Наталя були зняті в одній локації, але не разом, а колаж розділяє смуга у вигляді блискавки з буквами "VS". Перед камерою яма позує в стильній чорній сорочці, він з викликом дивиться в камеру. Могилевська ж з'явилася в кадрі в складному чорно-білому вбранні з розкішним мереживом на декольте. У підписі до публікації хореограф розповів, що готується до сутички зі співачкою. "Тепер ми граємо в різних командах. Змагатися з @nataliya_mogilevskaya в шоу "Маскарад" я буду з величезним задоволенням. Попри те, що досвіду і мудрості у неї трохи більше, я не збираюся піддаватися, нехай навіть такій хорошій і успішній жінці. @maskarad_1plus1", - написав він. Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з Могилевською засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.