Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк відреагував на протести у Білорусі. Музикант зазначив, що артисти, які хочуть зберегти гастролі у своїй країні позасовували язики в одне місце і сидять мовчать. Зухвалу заяву Андрій зробив у відео на сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

У наших сусідів (Білорусь) на жаль біда. Тисячі людей затримані силовиками. Люди виборюють собі право на зміну влади і...

Geplaatst door Андрій Хливнюк op Maandag 10 augustus 2020

Хливнюк висловив слова підтримки артистам і його друзям Світлані Сугако, Надії Бродській та Даші Андреяновій - тримайтеся, з вірою в найкраще.

"У наших сусідів (Білорусь) на жаль біда. Тисячі людей затримані силовиками. Люди виборюють собі право на зміну влади і чесні вибори. Серед затриманих, мої добрі друзі з Befreetheatre: Светлана Сугако, Надежда Бродская и Даша Андреянова", - написав Хливнюк.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами музиканта, опинившись на місці білорусів, йому дуже була потрібна підтримка, тому і сам вирішив підтримати їх у нелегкий час.

"Головне - це не мовчати. Дякую! Молитви всі за білорусів. Вони мають витримати", - зазначає музикант.

Протести в Мінську, фото svoboda.org
Протести в Мінську, фото svoboda.org

Країна зараз переживає непрості часи, тисячі свідомих людей протестують через вибори у Булорусі, всі вони хочуть жити у вільній, сильній і демократичній країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбокс" вперше розповів про створення культової пісні "Вахтерам".

Як повідомляв Знай. ua, відома співачка захомутала розведеного соліста Бумбоксу.