Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя висловився щодо ситуації з виборами президента і протестами в Білорусі: український музикант піддав жорсткій критиці дії кандидатки в президенти, ситуативної лідерки опозиції Світлани Тихановської. Політикиня під тиском режиму Лукашенка покинула країну і тепер переховується у Литві. На думку Тополі, такий вчинок залишає протестувальників без такого необхідного керівництва.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Тарас Тополя, лідер "Антитіла"
Тарас Тополя, лідер "Антитіла"

"Лідер білоруської опозиції Тихановська втекла в Литву і записала відео, на якому визнала себе «слабкою беззахисною жінкою», якій страшно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В той час, коли мільйони людей на вулицях і стихія потребує лідера.

Висновки робіть самі…", - йде мова у дописі.

Схоже, що музикант натякає на те, що Тихановська підводить людей, які й так опинилися в дуже складній ситуації і також ризикують своєю свободою, здоров'ям і життям.

"Я теж сьогодні не зовсім зрозумів...наче вона - дружина опозиціонера - не знала на що погоджувалася і з якими ризиками це пов‘язано?...але, якщо відверто, не який вона й не лідер...ще до виборів, дивлячись як вона спілкується, агітує, поводиться, жодної лідерської риси я в ній не помітив(((" - йде мова в одному з коментарів під потом.

Інші ж поставилися до жінки й матері з більшим розумінням.

"Нема жодної людини на світі, яку не можна зламати. Не осуджуйте, будь ласка! У Білорусі важко виходити відкрито на протест, бо владі все одно на права людей: їх "пакують", садять у в'язниці надовго та вбивають. Білоруси знайдуть інші шляхи, що можна робити без цієї жінки в цій ситуації. Головне - білорусів зараз морально, можливо, якось фінансово та молитовно підтримати!

І щось мені підказує в її словах, що шантажували її погрозами вбити або побити її дітей. А будь-яка хороша мама зробить усе заради своїх дітей", - написала користувачка Facebook.

Лідер білоруської опозиції Тихановська втекла в Литву і записала відео, на якому визнала себе «слабкою беззахисною...

Geplaatst door Taras Topolya op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя розповів, як карантин вплинув на життя його родини.

Як повідомляв портал Знай.ua, У небі над Києвом помітили величезний прапор сусідньої країни - "Білоруси, ми з вами!"

Також Знай.ua писав, що Письменниця Оксана Забужко провела паралелі між Україною і Білоруссю: "Лише менше й затурканіше".