Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася гарячими знімками з закулісся такого улюбленого українцями проекту "СТМПУ", сидячи в гримерці і готуючись до чергового захоплюючого випуску. Так, артистка позувала в дуже спокусливому образі, примірявши шикарне чорне плаття з глибоким декольте від Ельвіри Гасанової, засвітивши розкішну фігуру і доповнивши вбрання яскравим макіяжем з акцентом на пухких губах.

1/2? ⠀ 💃 🏼Фантастична сукня

Фолловери залишилися в захваті і почали вибирати: "Плинцесса🖤", "Соня, на вас хочеться дивитись і дивитись. 👀 А від ваших луків не відірватись. Ви мега крута! 😍 Чекаю на ТМПУ.", "Перше. Взагалі ваші наряди-це якийсь окремий вид мистецтва. 😍 ", "Я за 2. Тільки Ви можете так вишукано продемонструвати манірність", " Просто неймовірна...З рукавичками дуже гармонійно🥰", "Обидва фото просто 🤤 естетична насолода для очей Ви як завжди розкішна 😊".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.