Популярна українська телеведуча, наречена колишнього міністра Павла Розенка Олена-Христина Лебідь часто в соціальних мережах показує цікаві моменти свого особистого життя. Так, буквально днями телеведуча опублікувала знімок, де позує зі своїм коханим на яхті.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Христини Лебідь в мережі Instagram.

Лебідь//www.instagram.com/elena_kristina_lebed/
Лебідь//www.instagram.com/elena_kristina_lebed/

"Як добре, що є друзі, від яких не хочеться їхати ☺️❤️Особливо, Сарі🙈 особливо, з кадру 🤪 😂 😂 😂", - підписала публікацію телеведуча.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Зірка постала з ефектним макіяжем, в полосатій футболці і коротких джинсових шортах, відкринувши подалі свої жовті шльопки. А Павло був у оранжевих шотрах і білій футболці з принтом. Пара відпочивала на яхті, а поруч з ними сидів собака і активно приймав участь у їхній фотосесії.

Окремо Христина пофотографувалась і з домашнім улюбленцем, не обділивши його увагою.

"А лебеди уже на воде", " это же те плавки - мутанты ))))😂😂😂😂😂🔥", "Крістіна, де груди!", "Какая Сара, потешная! Наверное, любит фотографироваться. 🌺", - коментують деякі користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, збожеволілу наречену Розенка з подружкою прикували до лавки — " ми забули, як розмовляти".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Олена-Христина Лебідь показала забруднений зад крупним планом.

Знай.uа писав, "Це від захвату?", - наречена Розенка показала, що у неї під спідничкою.