Білоруський музикант, лідер гурту Brutto і колективу "Ляпис Трубецкой", який розпався, Сергій Міхалок мовчить і не висловлюється про протести в Білорусі

Лідер "Ляпіса Трубецького" під час масових протестів у Білорусі проти режиму Лукашенка поїхав виступати в Одесу . Білоруси закликають свого "воїна світла" ​​висловити позицію і просять підтримки.

А тим часом автор хіта "Воїни Світла", який став одним з гімнів української Революції Гідності поїхав в українську "перлину біля моря" де збирається розважати гостей нічного клубу "Ібіца".

Про події, які відбуваються в Білорусі, Михалок мовчить. Ще день тому в Instagramмузикант розмістив фото з геолокацією "Одеса, Україна". На знімку Михалок відпочиває і веселиться в компанії українського продюсера Юрія Бардаша. А коментарі до своїх постів в інстарам він відключив.

Однак, співвітчизники знайшли Михалка у Facebook, де він також ні словом не обмовився про протести в Білорусі, натомість постить ностальгічні фото з 1990-х.

Користувачі закликають висловити свою позицію щодо подій на його батьківщині.

"Сергію, Вам там просили передати, що в Білорусі відбуваються тексти ваших пісень", - пишуть користувачі.

"Байдужість вбиває не гірше кулі. Ти нам потрібен, Сережа. Слово сильніше і важливіше, ніж здається. Вони бояться слів. А ти завжди добре жартував", - пишуть його земляки.

"Сергій, вас там силовики за яй * а напевно тримають міцно зараз, як Тіхановском?" - припускають коментатори.

"Мабуть, ви про себе в майбутньому в цих піснях співали. Де ваша реакція на те, що відбувається в Білорусі. Байдужість вбиває не гірше кулі! Може я помиляюся !? Але тиша поки що ..." - дивуються люди.

Тим часом, Сергія Міхалка можна буде на власні очі побачити в Одесі, де він почне розважати відпочивальників 12 серпня, о 21:00.

"Воїн Світла (Світу - це не ім'я, хоча хто знає) завтра виступає в нк" Ібіца "(Одеса). Тому що революції революціями, а робота роботою", - написав у соцмережі блогер Денис Гороховський.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, армія Лукашенка не шкодує навіть дітей

Як повідомляв портал Знай.ua, у Білорусі активістів розстрілюють на зупинках і витягають з авто

Також Знай.ua писав, у Білорусі показали "концтабір", де тримають протестувальників