В Інтернеті з'явилося відео, на якому співачка Глюкоза (Наталія Іонова) спілкується з представниками української прикордонної служби. У розмові вона заявила, що Крим – український. Російські користувачі масово засудили співачку за її позицію. Зараз Наталія Іонова вирішила порозумітися з користувачами. Вона зробила заяву про ситуацію з прикордонниками.

Виконавиця розповіла, що у неї раніше була тимчасова заборона на відвідування території України. Зараз він закінчився, тому артистка вирішила спробувати приїхати в країну, щоб зустрітися з друзями і попрацювати над новим альбомом. Однак, за словами глюкози, проти неї провели "справжню спецоперацію". Іонова розповіла, що її протримали на допиті близько 3 годин і тиснули, як ніби вона терористка.

Також Іонова зазначила, що з нею розмовляли українською мовою, хоча вона неодноразово заявляла про те, що її не розуміє. Також її постійно запитували про приналежність Криму. "Їм потрібно було, щоб в моїй промові прозвучало це словосполучення, а далі все було зроблено так як їм зручно", сказала Наталія Іонова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також ми писали, що Світлана Лобода здивувала фанатів новою зовнішністю.