Нещодавно 81-річна актриса Лідія Федосєєва-Шукшина зізналася, що не живе під одним дахом зісвоїм 5-м чоловіком, продюсером групи "На-на" Барі Алібасовим. А згодом "вилізла" неприємна таємниця цього дивного шлюбу.

У родині Шукшиної точиться неабияка війна за спадок. Про це пишуть російські ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Напередодні стало відомо, що Барі Алібасов переписав оформлену на нього квартиру Шукшиної на сторонню людину. Дізнавшись про це, артистка зажадала від чоловіка повернути їй нерухомість. Продюсеру загрожує кримінальна справа.

В минулому році, коли Лідія Миколаївна Федосєєва-Шукшина серйозно захворіла, і була не в зовсім адекватному стані, її законний чоловік Алібасов якимось чином умовив її на оборудку. І Федосєєва-Шукшина відписала йому свою власність - трикімнатну квартиру в Новій Москві, а також свою частку на авторські права Василя Шукшина.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Продюсер не довго думав і переоформив її на свого помічника. Це неабияк зачепило актрису, її обурило, що в цій квартирі живуть там інші люди, і заявила, що ніяких квартир чоловікові взагалі не дарувала, а просто підписала договір, який неуважно прочитала.

Адвокат сім'ї Шукшина, Юліан Соболєв подав заяву в поліцію і 10 серпня на квартиру наклали арешт. Зараз поліцейські збирають докази обману.

Таким чином, у Алібасова є шанси стати фігурантом ще однієї кримінальної справи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алібасову загрожує тюремний термін за побиття члена групи "На-На" - відгамселив до втрати свідомості

Як повідомляв портал Знай.ua, недавно Барі Алібасов був госпіталізований у психіатричну лікарню з розладом психіки

Також Знай.ua писав, Барі Алібасов потерпав від знущань сина