Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників цікавими фото в незвичайному образі, а в підписі до нього розповіла про зйомки серіалу, де грає цікаву роль.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою в цікавій локації, вона сидить на асфальті і знімає себе на телефон. На ній довге червоне плаття в білий горошок, а Свій образ вона доповнила кокетливою капелюшком і сумочкою в тоню волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації Гросу написала: "Різко прилягла на асфальт. Знімаємо... аварію, я без дублера, але мені зовсім не страшно. А ви б хотіли спробувати себе в трюках, якби знімалися в кіно, або понадіялися б на дублера?". Фанати в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.