Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програм" Світське життя", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу телезірка показала милі фото з сімейного відпочинку в Туреччині. Схоже, зоряне сімейство вирішило піднятися на найвищу точку в цій країні - гору Thtali.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Катю можна побачити на прогулянці по горі, куди вона прийшла в стильному образі. На ній кокетливе біле плаття з цікавим чорним візерунком, яке красиво підкреслило витончену фігурку, а Свій образ вона доповнила модними шльопанцями. Видно, що на гору телезірка піднялася разом з сином Іваном, але продовжує приховувати його обличчя на фотографіях. У підписі до публікації Осадча написала: "Підкорення вершини, або вище хмар. Thtali 2350 метрів над рівнем моря, якщо будете поруч, підніміться, неймовірні пейзажі". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.