Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист вирішив віддатися ностальгії, поділившись з численними шанувальниками чорно-білим архівним кадром на паспорт 25-річної давності. Андрій згадав, як виглядав в 25 років, починаючи кар'єру в "Іванушки International" - тоді у хлопця було довге руде волосся, а про побачення з красенем мріяли тисячі прихильниць.

25! Фото на паспорт! афігєть саме так я і почав # іванушки ось прям так!

Фолловери взялися коментувати: "У цього хлопця я і закохалася😍", "Десь недавно прочитала такі слова: "Погода шепоче голосом рудого з Іванушек" 😀😀😀", "Навіть ч/б фотографія через колір волосся здається кольоровою💥😊", "Кожний вік гарний по-своєму))", "Волосся відрости і нічого не зміниться 😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻супер 👏 😘", "Ось такого я і закохалася ❤️☺️", "Вічно молодий 💕".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, що розлучилася з чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку