Телеведуча, дружина українського актора Дмитра Ступки Поліна Логунова висловилася про події в Білорусі. Вона вважала за потрібне пояснити багатьом людям, що режим Олександра Лукашенка злочинний і жорстокий по відношенню до народу країни. Її думка з цього питання обізнана-жінка народилася і виросла в Білорусі, і навіть працювала на білоруському телебаченні.

Читайте Знай в Google News!

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Свою аргументацію Логунова привела в 12 пунктах, зазначивши, що це далеко не повний список.

Поліна Логунова і Дмитро Ступка, скріншот: Instagram
Поліна Логунова і Дмитро Ступка, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Неймовірно, але багато хто не розуміє, що нас не влаштовує в такому "хазяїні"?!

Ви знаєте, так багато, що в текст не вміститься...

1. Боровся народ з узурпацією багато років, але не так масово, садили і відвозили назавжди всі ці роки, ось тільки зараз, покоління (не бабусь, які дивляться тільки «благополучне Біл ТБ») побачили і усвідомили виросло. Прямо фізично виросло.

2. Мати бізнес в РБ це так само небезпечно як в 90-е, тому що можуть прийти і забрати шматок без пояснення причини, потім ще раз і ще і ще, а ти працюй.

3. Якщо ви майстер манікюру без валізи документів, а працюєте на дому (як це скрізь зустрічається в Україні та Росії), вас знайдуть в соц мережі і «перевірять».

4. Вас запакують, тому що вам щось не подобається, зламають щось, ось приклад «на маму силою накинули наручники і босу вивели з під'їзду...взимку", тому що хлопець напіював пісню, яка «не сподобалася». А ось ви працівник Банку " в Білорускалії, шахтарі самі купують інструменти, деталі, допоміжний матеріал, щоб вижити.", "Працюю економістом 1 категорії по роботі з юридичними особами. Зарплата 500 руб» " - а це 200$, а це стеля, а квадратний метр в столиці і 1,500$ і 2.000$, ціни на продукти не нижче московських або київських.

5. Працюєте в школі? Вам приходять вказівки " згори» - вказівки такі, що легше жити на воді, а не за 100$ в місяць (!) терпіти знущання.

6. Чисті і рівні дороги-але з такими умовами життя людям залишається спати на асфальті і снідати бордюром.

7. Ти класний фахівець? Супер, ось плуг, ось поле, працюй, 100$ зп, струм заплати податки і» благодійні внески " державі, воно ж тебе годує і піклується.

8. Гончар Красовський Захаренко - так поводяться з тим, у кого, як ви любите мені писати «інша точка зору».

9. Конституція! Вона написана так, щоб було зручно «вождю», у людей немає прав ні на що, тільки право платити податки, навіть якщо ні з чого.

10. Кредити-таких ви не бачили в очі.

11. Фахівці виїжджають з країни, тому що не можуть заробляти, Немає Зростання, віджимається бізнес і ти завжди повинен.

12. Ходи тихо, не плескай в долоні, нічого не говори, нікому не скаржся, ніхто не допоможе, Я у вас один.

До публікації Логунова прикріпила ряд відеозаписів, на яких можна побачити сцени насильства міліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поліна Логунова дала поради, як не переїдати на карантині.

А українська модель, Miss Earth Ukraine 2019 Діана Шабас поділилася своїми секретами краси і щоденними ритуалами по догляду за обличчям і волоссям.