Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі, примірявши вбрання чорного кольору з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ акуратними золотими аксесуарами і нюдовим макіяжем. Так, артистка поцікавилася у численних шанувальників, який мейкап ті вважають за краще - натуральний або все-таки більш яскравий.

ви за nude або яскравий makeup?

Фолловери не пройшли повз і почали відповідати: «чим старше, тим нюдовіше і нюдовіше", якщо можна так сказати🤣"," за фото без фільтрів", " я за природність🤗 🤗 🤗 😍 😍 😍", " Регіна, ти красуня😘"," за природний ,але все таки макіяж"," залежить від ситуації)"," кому як личить) комусь нюд, кому то яскравий"," я за Регіну)))))", " Я За Доречність. "Яскравий мейк на вечірку, нюд на виставку."головне щоб, яскравий мейк не переходив в бойове розфарбовування".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Регіна Тодоренко виставила ніжне селфі з їх з чоловіком Владом Топаловим півторарічним сином Михайлом, який приміряв на себе маленький костюм Супермена. Так, артистка зізналася, що все ще не розуміє, як у емоційного тата і усміхненої мами міг вийти такий спокійний і мрійливий хлопчик. При цьому Регіна зазначила, що ні в якому разі не можна намагатися змінювати характер дитини, адже це може тільки нашкодити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.