Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, відправившись в довгоочікувану відпустку в Бодрум, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірної краси природою. Так, артистка позувала на білосніжному пляжі, граючись з пісочком, а заодно не упустила шансу засвітити пишні груди в міні-бікіні чорного кольору. Раніше красуня зізнавалася, що в її розклад на тиждень входять лише сонячні ванни, плавання, безліч смачної їжі і здоровий сон, а тепер зазначила, що блискуче виконала свій план.

тижневий план відпочинку виконано. 🛸🏡 Поділіться акаунтами, які вас надихають, а я напишу свої 😘

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери засипали Анастасію компліментами: "Обкладинка нового треку!!))) ", "Богиня🖤 🖤 🖤 🖤 🖤", " смачно♥️", " вся справа в ракурсі😁", " шикарний вид зверху😍 🤤 🤤 🤤 🤤", " красива пані🔥🔥❤️❤️❤️". "(. ) ( .) ммм😛 😛 😘 😘 😘", " цілую ручки😍❤️".