Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила трепетний архівний кадр з телеведучим, директором російського телеканалу "Муз-ТВ" Арманом Давлетьяровим, трепетно привітавши давнього друга з днем народження 12 серпня, адже чоловікові виповнилося 50 років. Так, артистка присвятила Арману безліч трепетних слів, позуючи на одному із заходів в стильному костюмі тілесного кольору з блейзером-оверсайз і коротеньким топом.

З Днем народження, мій дорогий Друг @arman_dav! Розумний, талановитий, добрий і душевний! Будь щасливий! Будь коханий! Процвітання і благополуччя всій родині!

Фолловери залишилися в захваті: "найкрасивіша❤️ 💖 🌹 🌹 @anilorak Happy Birthday🎂 🎁 🎈!", "Ух ти, які красиві! 😍 З днем народження, @arman_dav! 🎉 ❤ ", "З днем народження, Арман🔥 🔥 🔥 Кароліна, Ви-принадність❤️", " з днем народження❤️❤️❤️", " кароліночка красуня 😍 найпрекрасніша посмішка 😍 😘 посміхайтеся завжди!😘 Вам дуже йде Прекрасного вам дня і настрою!😘 💋 З нетерпінням чекаємо прем'єру😍".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.