Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових фото в Instagram.

Ось уже місяць Сєдокова публікує в мережі фото і відео з сонячного Майамі, куди вона відправилась на відпочинок разом з сином Гектором і своїм молодим бойфрендом, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за красуню на 9 років.

Фанати співчки жадно слідкують за новими постами, а Сєдокова не втомлюється тішити їх знімками в бікіні та селфі з Янісом у відвертих позах.

Цього разу колишня солістка "ВІАгри" розбурхала уяву фанатів черговим спекотним пляжним фото, на якому Анна вляглась на живіт молодого бойфренда, виставивши на загальний огляд свій потужний бюст.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"It’s always summer somewhere... " (десь завжди літо), - підписла фото Сєдокова.

"На його животі завжди літо", - жартують у відповідь фанати.

Сєдокова закрилась від сонця рукою і тут же знайшлись любителі хіромантії, які розгледіли на її долоні преславутий пагорб Венери.

"Пагорб Венери величезний, підвищена сексуальна активність", - дотепно жартують фоловери.

"Цікаво а бюст свій?)";

"Пахви поголені-це головне";

"Нормально присмажилася на сонці";

"На мою думку -готова, ням ням", - навперебій вправляються у дотепах підписники.

Нагадаємо, Анна Седокова показала молодого бойфренда у всій красі

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Сєдокова оголила груди і без сорому видала "розмір" молодого бойфренда

Також Знай.ua писав, Анна Сєдокова показала спекотне пляжне фото