Український актор, зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" і фільму "Чорний ворон" Тарас Цимбалюк став учасником нового сезону "Танців з зірками" на каналі 1+1. Танцювати він буде в парі з Яною Заєць. Старт проєкту запланований на осінь.

Однак з 17 серпня телеглядачі зможуть побачити актора в ще одному серіалі - другому сезоні детектива "Звонар" на каналі 2+2.

Знай.uа дізнався, кого ж грає там Цимбалюк і що буде відбуватися з вже улюбленими героями в нових серіях.

Тарас Цимбалюк, кадр з другого сезону серіалу "Звонар"
Тарас Цимбалюк, кадр з другого сезону серіалу "Звонар"

Тарас у серіалі зіграв оперативника - нового співробітника у відділі кримінальної поліції, з яким доведеться працювати Антону Звонцову.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Його героя звуть Діма Дятлов. На перший погляд, він досвідчений і харизматичний хлопець, професіонал, якому вдається майстерно ловити злочинців. Звонцову навіть доведеться понервувати з цього приводу. Але незабаром Звонар зрозуміє, що Дятлов веде подвійну гру, ось тільки розгадати його секрет буде не так вже й просто.

Тарас зізнався, що в житті він зовсім не схожий на свого героя, а багато в чому на його згоду приєднатися до серіалу вплинула цікава кримінальна історія, яка припускала зйомки екшн-сцен.

"Хотів отримати драйв від зйомок в гостросюжетному серіалі, де є сцени погонь, перестрілок, бійок. Мені дуже сподобалася масштабна перестрілка на покинутому заводі, яку ми знімали майже цілий день. А ще мені не так часто пропонують грати таких героїв - спірних, зі своїми демонами всередині", - зазначив актор.

За його словами, тільки у середині другого сезону його персонаж відкриється для глядачів з зовсім іншого боку. Незважаючи на складні зйомки нових серій, Тарас впорався з ними з легкістю.

"У сценах з трюками складнощів не виникало. У мене досить хороша підготовка, плюс на майданчику з нами працювали професійні каскадери. Цього вистачало, щоб в кадрі ми знімалися без дублерів, і при цьому процес проходив злагоджено і швидко", - сказав Цимбалюк.

Крім Тараса, в "Звонар-2" зіграли Артем Алексєєв, Сергій Мурзін, Анастасія Чепелюк, Дмитро Сарансков, Олексій Смолка, Сергій Калантай, Гліб Мацібора, Ірина Авдєєнко, Наталія Бабенко, Євген Авдєєнко та інші.

Нагадаємо, після того, як Звонар викрив жорстокого маніяка, яким виявився його кращий друг, на нього чекають нові випробування. На Звонцова почнеться справжнє полювання - небезпечні вороги, які бажають помститися оперативнику, ще більш заплутані справи і новий керівник відділу, який з кожним днем викликає у Звонаря все більше підозр.

Прем'єра продовження серіалу відбудеться 17 серпня о 21:15 на телеканалі 2+2.

Тарас Цимбалюк та Яна Заєць, фото: 1+1
Тарас Цимбалюк та Яна Заєць, фото: 1+1

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, хто з відомих артистів і спортсменів стануть учасниками нового сезону "Танців з зірками".

Також повідомлялося, що Ольга Фреймут побореться за кубок переможця "Танців з зірками" на каналі 1+1.

Раніше Тарас Цимбалюк вперше відверто розповів про свою кохану.