Сильний голос та проникливі пісні Іво Бобула зробили його кумиром багатьох українців. Такі хіти як "Мій край", "На Україну повернусь", "А липи цвітуть", співають цілі покоління. У 1998 році Бобулу було присвоєно звання Народного артиста України. Нікому б не спало на думку сумніватися в його творчих здібностях на вокальному терені. Однак публіцистика і епістолярний жанр — це явно не його.

Співак опублікував у себе на сторінці в Facebook пост, присвячений виборам мера Києва. Він заявив, що підтримує Олександра Попова, оскільки бачить його досвідченим, професійним і знаючим свою справу кандидатом. Однак в граматиці Виконавець виявився не сильний. В результаті вийшов справжній "треш", багатий помилками як граматичними, так і смисловими. Наприклад, співак закликав "не вирубувати ліси, пенсіонерів і хворих дітей".

Правил пунктуації для Бобула, здавалося, не існувало взагалі. Коми зникали там, де їх чекали, і з'являлися в тексті випадкової розсипом. Траплялися і грубі помилки, які не зробив би навіть третьокласник, в тому числі — "Міста Киіва".

У коментарях одні користувачі іронізували над Бобулом, інші ставали на його захист, припускаючи що співак не сильний в українській. Але факт залишається фактом: іноді краще співати, ніж писати пости в Інтернеті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.