Відома українська виконавиця Анастасія Каменських часто радує шанувальників публікаціями в Instagram-акаунті. За сьогоднішній день, 13 серпня вона опублікувала три фото. У 33-річному віці вона вже є засновницею бренду спортивного одягу NKsport, автором однойменного блогу.

Читайте Знай в Google News!

Раніше виступала на сцені у складі групи "Потап і Настя", зараз же приділяє час своєму сольному проекту. У 2020 році було випущено два сингли "Lollipop" і " Воспоминания".

[img desc=""]782812[/img

Висвітлювану публікацію вона підписала словами: "Доброго ранку. Нехай кожен ваш день починається з любові і нехай вона рухає всіма вашими вчинками. Даруйте свою любов і ніжність близьким! Частіше говорите їм, як сильно ви ними дорожите! Роблячи їх щасливішими, ми робимо світ трішки кращим і це так круто". Користувачі відреагували на зовнішність і слова в захопленням:" Настюшаааа ну чому ти така бомбічна","ти дуже красива і приваблива, правда ти приголомшлива".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак засвітилася в компанії директора знаменитого телеканалу:"Ух ти, які красиві". Ані Лорак поділилася трепетним кадром, позуючи з давнім другом і привітавши його зі святом.

Як повідомляв "Знай.ua", ось ця пригода, - Культова актриса "полунички" розстебнула маєчку в жаркому наметі.

Знай.ua писав, що Філонова жорстко відповіла на критику за зайві кілограми:"ви абсолютно втратили межі". Філонова створює образ легкої дівчини-реготушки, яка багато сміється над собою і всілякими ситуаціями.