Серіал "Одного разу під Полтавою" був дуже успішним. Український ситком про звичайне село на Полтавщині від студії "Квартал 95" став настільки популярним серед користувачів, що рішення знімати другий сезон було прийнято практично відразу. Зрозуміло, в новому сезоні не обійдеться і без нових героїв. Зокрема, у другому сезоні " Одного разу під Полтавою "з'явиться новий актор – учасник" Ліги Сміху " Ігор Ласточкін.

Анонсував Ласточкіна Юрій Ткач. На своїй сторінці в Instagram він опублікував фото зі знімального майданчика. На фотографії він зображений разом з уже двома "кумами". Праворуч від Ткача та Юрія Гевка стоїть Ігор Ласточкін. Судячи з фото, Ласточкін щасливий, що його запросили брати участь у проекті. Сяюча посмішка Ігоря-справжня прикраса цього фото.

"Взявши собі в куми ще одного посона))) Як вам нежданчик? )))", – підписав свою публікацію Юрій Ткач. Користувачам такий" нежданчик " явно сподобався, всього за 40 хвилин публікація набрала більше 10 тисяч лайків. Підписники Ткача писали в коментарях, наскільки сильно вони чекають новий сезон серіалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".