Принц Гаррі і Меган Маркл оселилися в новому маєтку в Санта-Барбарі.

Про представник пари повідомив виданню People.

Герцог і герцогиня Сассекські придбали будинок в 60 км на північ від Лос-Анджелеса. Сім'я переїхала в Лос-Анджелес в березні цього року, раніше вони провели деякий час у Ванкувері, в Канаді. До переїзду в Санта-Барбару пара жила в Беверлі Хіллз. Їх маєток належав голлівудському магнату Тайлеру Перрі.

"Герцог і герцогиня скоро переїдуть в свій новий будинок. Вони будуть жити в тихому місці в невеликому співтоваристві і сподіваються, що їх будуть поважати як сусідів, і як сім'ю" - заявив представник пари.

За його словами, принц Гаррі і Меган Маркл сподіваються, що їх син Арчі зможе жити в Санта-Барбарі нормальним життям.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Коли Гаррі і Меган переїдуть в свій новий будинок, їх сусідами будуть актриса Опра Вінфрі, актор Роб Лоув і комедіантка Еллен Дедженерес.

Повідомляється також, що 11 серпня на полицях книжкових магазинів з'явилася довгоочікувана біографія зоряної пари, в якій розповідається про їхній роман, придворне життя і відхід з королівської сім'ї.

Якщо вірити чуткам, нове місце проживання обійшлося некоролівському подружжю в $15 млн, а з його покупкою останнім допоміг батько Гаррі - принц Чарльз. Як підсумок, відмовившись від виконання королівських зобов'язань, герцог і герцогиня фактично продовжили користуватися привілеями свого становища, і вести розкішне життя за гроші британських платників податків.

Нагадаємо, раніше принцеса Діана мало не спалила Кенсінгтонський палац: 12 симпатичних пожежників того варті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Гаррі заступився за скривджену дружину, соцмережі можуть стати банкрутами: "криза правди".

Також "Знай.uа" писав, що "не знала, з ким зв'язалася": Меган Маркл програла журналістам у суді і заплатила купу грошей.