Фронт-вумен "Вечірнього Кварталу" Олена Кравець висловилася на підтримку мирних протестувальників у сусідній Білорусі.

Про це акторка заявила на власній сторінці в Instagram, опублікувавши світлину з традиційною білоруською вишивкою.

Скріншот: Instagram


Беларусь, мы з табой! Олена Кравець
- так телезірка виказала свою підтримку сусідній країні.

Раніше про свою підтримку білоруським опозиціонерам висловились відомий український художник Олександр Грехов, колишній бранець Кремля, кінорежисер Олег Сенцов, громадська діячка Ярослава Гресь, громадський активіст Микола Сердюков, журналістка Богдана Карц та багато інших. Слова підтримки та співчуття висловили багато громадських організацій та майже усі українські ЗМІ; а до флешмобу на Facebook долучилися багато тисяч українських користувачів.

Публікація Олени Кравець викликала жваве обговорення в коментарях, до якого долучилися прихильники творчості фронт-вумен "Жіночого кварталу". Серед тих, хто виразив подяку за небайдужість, було й багато білорусів. Хоча і тут не обійшлося без критики від проросійськи налаштованих користувачів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що "Бацька" злякався? Лукашенко змусив силовиків вибачатися перед білоруським народом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі готували замах на Тихановську? Навіщо суперниця Лукашенка втекла з країни.

Також "Знай.ua" писав, що противників Лукашенка масово труять, білорус благає про допомогу весь світ: "Як в Освенцимі... чому б'ють дітей?".