Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося архівне відео красуні з Дня Незалежності України в 2019 році, коли на честь "Ходи Гідності" Тіна чуттєво виконала гімн на даху під музичний супровід гітари і арфи.

Так, артистка вибрала для важливої події білосніжну сукню-хмарку від арабського бренду ASHI, доповнивши образ аксесуарами жовтого і синього кольорів. До слова, сама Тіна пояснила, що світлі тони вибрала не випадково - вони символізували чистоту і новий період життя, оновлення.

#ВспромнимИнтересное Минулого року, 24 серпня під час "Ходи Гідності" на Майдані Незалежності на честь Дня Незалежності Тіна Кароль чуттєво заспівала гімн України. У супроводі гітари та арфи виконавиця зворушливо виконала гімн України на даху консерваторії. Для урочистої події Тіна Кароль вибрала шикарне біле плаття арабського бренду ASHI. Образ артистка додала прикрасами, виконаними в блакитних і жовтих кольорах. До речі, білий колір сукні виконавиці був обраний не просто так. Саме цей колір став символом Дня Незалежності, який уособлює чистоту як фізичну і моральну і є початком нового періоду життя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.