Популярний український музикант, репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) частенько радує своїх підписників у соціальних мережах різними публікаціями - фотографіями, відео й навіть історіями. Так, буквально днями чоловік Насті Каменської вирішив похвалитися тим, що він їсть.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алексая Потапенка в мережі Instagram.

"Сир, Ковбаса, Лохина", - підписав свіжу публікацію Потап.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що Олексій Потапенко опублікував відео з їжею, а не фотографію, як роблять багато Іста-блогерів. Так Потап похвалився дорогими продуктами перед голодними очима деяких українців. Також нагадаємо, що мінімальна пенсія в Україні становить 1712 гривень, проте є чимало громадян, чиї пенсійні виплати не дотягують навіть до цієї суми. Дані Пенсійного фонду свідчать про те, що досить багато українських пенсіонерів мають пенсію нижче прожиткового мінімуму. Ось такі цифри виходять, Потап.

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Потап показав, чим займається з сином Андрієм (спільна дитина з продюсером Іриною Горовою) під час літніх канікул. Потап показав, що стара гра в "ладушки" може отримати сучасний стиль "дай п'ятюню".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Дамблдор?",- Потап відростив густу бороду, але не заради Гаррі Поттера.

Як повідомляв Знай.uа, Потап затіяв небезпечну гру за спиною Каменських.

Знай.uа писав, забув про Тіну Кароль? Дан Балан кинув все і відправився в довгий шлях.