Слідство у дуже загадковій і резонансній справі репера родом з Ніжина Енді Картрайта Олександра Юшка, знайденого розчленованим у своїй квартирі в Санкт-Петербурзі, йде повним ходом. У поліцейських з'явилася ще одна версія, згідно з якою дружина планувала спочатку отруїти репера.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

репер Картрайт, фото з вільних джерел
репер Картрайт, фото з вільних джерел

В даний момент оперативно-слідча група вивчає вилучені у Марини Кохал в ході обшуку електронні пристрої: смартфони, планшети, ноутбуки. При аналізі пошукових систем було виявлено, що останнім часом жінка шукала, де придбати препарат, який прописують пацієнтам з цукровим діабетом, хоча в сім'ї ні у кого не було такого діагнозу.

Експерти пояснили, що через сильне передозування цих ліків людина може впасти в гіпоглікемічну кому. Якщо вчасно не звернутися за медичною допомогою, є ризик летального результату. При цьому сам препарат в організмі виявити непросто, так як він повністю розщеплюється.

Також слідство вже має результати експертизи, яку було зроблено з метою виявити наркотики в крові Картрайта. Як з'ясувалося, репер нічого не вживав, хоча Кохал і наполягала на тому, що чоловік помер від передозування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що останнім часом у Енді з дружиною були дуже непрості стосунки. Енді закрутив роман на стороні і подумував розлучитися з дружиною. Але Марина шантажувала його спільною дитиною.

"Можу сказати, що Юшко був нещасливий у шлюбі, він не міг прийти додому, щоб на нього не лаялися, не міг прийти додому в той час, коли він захоче. Навесні 2020 року він мені пропонував вийти за нього заміж, говорив це жартома, при наших друзях, тобто йому було погано вдома, але він не хотів розлучатися з Кохал через дитину, він дуже любив сина", -розповідала коханка Енді Надія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, тріумфатор "Танців з зірками" dлаштувався офіціантом заради порятунку сина колеги по цеху.

Як повідомляв Знай.uа, кликав заміж, але не розлучався з дружиною: коханка Енді Картрайта розповіла про інше життя репера.

Знай.uа писав, таємниця смерті репера з України Картрайта: дружина загиблого пройшла слідчий експеримент.