Микита Добринін-один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Через карантин пишне весільне торжество довелося перенести, хоча реєстрація барака відбулася ще в травні. Але судячи з нових фотографій, парочка таки закотила весілля.

Читайте Знай в Google News!

"Я впевнений, що щастя не мета, а процес. Його можна відчувати, відчувати постійно. Вчорашній день був ще одним підтвердженням моїх думок. Всі друзі та рідні були поруч з нами, говорили теплі слова, співали пісні, а деякі навіть на столах танцювали. Ми самі були в шоці, нас це так порадувало. Це точно було показником, що весело було всім. Зараз пробую прокрутити в голові весь вчорашній день і просто дивуюся, як це вдалося і як ми щасливі, що поруч з нами стільки класних людей. Спасибі кожному, хто пише тут в інста, ви теж частина нашої сім'ї і нашого життя. Любимо", - розповів Микита в підписі до красивих весільних фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.