Відомий український співак Віталій Козловський продовжує радувати своїх шанувальників запальними постами у своєму Instagram. На цей раз секс-символ українського шоу-бізнесу поділився філософськими роздумами щодо ситуації, що склалася у світі.

Відповідний допис заслужений артист України поширив на своїй сторінці в Instagram.

Скріншот: Instagram


Перебуваючи у ванній кімнаті, Козловський поринув у глибокі екзистенційні роздумування про навколишній світ, що немов сходить з розуму. Всю трагічність ситуації, що склалася, співак проілюстрував цитатою видатного ірландського письменника Бернарда Шоу, здивуваши своїх підписників глибиною власної ерудованості.

Чем дольше я живу, тем больше склоняюсь к мысли о том, что в солнечной системе Земля играет роль сумасшедшего дома. Бернард Шоу


Публікація Віталія Козловського викликала бурхливе обговорення в коментарях. Думки фанатів співака розійшлися - коментатори зав'язали палку дискусію щодо найактуальніших світових проблем. Окремі дописувачі наголосили на дотепності місця, що спонукало шоу-мена до настільки глибинних розмірковувань.

Нагадаємо, що Віталій Козловський разом з українськими артистами і ведучими влаштував флешмоб, під час якого знаменитості показали, як проводять час вдома.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві встановлять п'ять громадських туалетів на суму 9,295 мільйона гривень.

Також "Знай.ua" писав, що Віталік Козловський здивував зізнанням: "Відчуваю себе рентгеном".