Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників пікантним домашнім фото з нової фотосесії, на якому красується в досить відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім відображена в якійсь дивній кімнаті і тримає на руках милого пухнастого песика. Перед камерою зірка з'явилася в сексапільному образі - на ній вузькі сірі трусики і така ж сіра облягаюча майка на тонких бретельках. Волосся моделі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона з легкою усмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Кардашьян написала:"привітайся з моїм маленьким другом". Шанувальники зіркової красуні в захваті від її нового образу, її завалюють компліментами і відповідями в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і милого песика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще