Син знаменитого покійного репера Кирила Толмацького, більш відомого під псевдонімом "Децл", теж вирішив спробувати себе в репі. Меркурій Антоній Іоанн або Тоні для близьких опублікував в соціальній мережі фрагмент запису своєї першої пісні. Він називає себе Juzeppe Junior, батько ж звався Джузеппе жорстко, тому можна говорити про невипадковість вибору такого псевдоніма.

Читайте Знай в Google News!

Слова для пісні були написані репером Nongratta і виявилися досить гостросоціальними як для 15-річного хлопчиська. Поки ще складно говорити про будь-якому успіху або особливості, які притаманні тільки цьому молодому виконавцю. Багато користувачів Instagram підтримали Меркурія в його починаннях. "Роби те, що вважаєш за потрібне!Не слухай лузерів.Успіхів!", "Вогонь ! Стилістика як у тата! Він тобою пишається!", "Молодець! Не зупиняйся, далі більше. Все приходить з досвідом, це у тебе в крові..."- коментують вони.

15-річний юнак припинив спілкування з батьками Кирила Толмацького після його смерті, через що сильно переживає його бабуся.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невістка Пугачової і Галкіна влаштувала гарячу примірку бікіні, фігурці позаздрить навіть Орбакайте.

Як повідомляв "Знай.ua", голлівудське кіно про Київ розчарувало українців стереотипами про бомжів і горілку.

Знай.ua писав, що сьогодні чоловікові Тіни Кароль могло виповнитися 40: їм вже не зустрітися на цьому світі.