Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 відтінків". Саме після виходу фільму Морроне став вельми популярним, і це не дивно, адже він справжній красень. На Instagram актора підписалась величезна кількість користувачів, яких Морроне залюбки радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно італійський красень став обличчям чоловічого напрямку американського бренду Guess і взяв участь в зйомках рекламної кампанії. Тепер він викладає кадри з фотосесії, чим неймовірно тішить своїх фанаток.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Зірка польського еротичного серіалу, знову спровокував хвилю схвальних відгуків, опублікувавши нову світлину. Цього разу актор оприлюднив чорно-біле фото, на якому позує, пристрасно дивлячись у камеру.

Графічний кадр чудово передав жагучий погляд Морроне

Зазначимо, Мікеле Морроне - актор італійського походження, чиє дитинство і юність пройшли в бідності, проте вони були забарвлені яскравою мрією зніматись у кіно. Морроне отримав багатомільйонну любов і популярність після виходу польського еротичного серіалу "365 днів". Критики нарекли цей серіал польською відповіддю "50 відтінкам сірого", оскільки шоу розповідає про історію стосунків чоловіка і жінки з різних світів. Особливу увагу глядачі і критики приділили еротичним сценам, яких надзвичайно багато у стрічці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Морроне зірвав з себе одяг і пограв м'язами

Як повідомляв портал Знай.ua, Морроне показав, як потрібно пити каву

Також Знай.ua писав, Мікеле Морроне показав, як вміє приносити задоволення язиком